Move into wellness

Moveyourselves

rörelse till lycka

Utifrån erfarenhet inom reiki, meditation, yoga, chi gong, fri dans och andra holistiska tekniker, guidar jag dig genom ett wellnesspass som är utformat för att släppa spänningar och fylla dig med ny energi. Varje pass är unikt och till för att hjälpa dig må bra i både kropp och sinne.

Vi börjar med en meditation, där du får fokusera på din andning och känna hur stressen långsamt rinner bort. Därefter kanske vi går över till mjuka yogaövningar som sträcker ut spända muskler. Eller kanske Qigong följt av fri dans, där du får röra dig helt fritt och låta kroppen tala sitt eget språk.

Vi avslutar alltid med en stunds tystnad och tacksamhetsövningar för att öka upp flödet i ditt liv, där får du reflektera över vad du har upplevt och hur du känner dig nu. Många som har varit med på mina pass säger att de känner sig lättare, både i kroppen och i sinnet efteråt.

När du går därifrån, är det med en ny känsla av lugn och tacksamhet. Du känner att du har hittat något speciellt, något som är mer än bara ett träningspass. Det är en plats där du kan vara dig själv, där du kan släppa taget om det som tynger dig, och där du kan hitta en ny gnista inom dig.

Det här är din plats. Välkommen till min wellnessvärld, där vi tillsammans skapar magi och hittar ditt välmående.

Wellness passet

Välkommen till min wellnessvärld, där vi tillsammans skapar magi och hittar ditt välmående. Varje pass är unikt och spännande och hjälper dig må bra i både kropp och sinne, med en blandning av meditation, yoga, dans, chi gong & fri dans.

Omdömen

Jessicas pass är fantastiska och helt unika med blandningen av meditation, rörelse och dans! Energin hon sprider är underbar och man blir glad och skön i kroppen efteråt! Remommenderas varmt!

Kristina Bellman Terapeut, coach, healer på Merakärlek

Efter ett pass med Jessica är allt “uppvaknat”. Sinnet lugnt, tankarna klara och kroppen mjuk och uppvärmd. Jag går därifrån med en känsla som “bubblande champagne “ och så redo att möta en ny dag 😍Måste bara provas!!!

Anna Lisjö Redovisningskonsult

Underbara Jessicas wellnesspass bjuder in till enorma energier, glädje, lugn och närvaro. En fantastisk mix som lämnade mig lätt i sinne och kropp. Rekomenderas varmt. Vill bara ha mer!

Eva Carteus Entreprenör

Jag har kört ditt pass här nu varje morgon och jag är så tacksam. 🙏🙏🙏 Den ger mig kraft att fokusera på det nya. Jag älskar musiken som du har i passet, det ger mig en sån positiv känsla i hela kroppen 🥰

Taru Rickström
Scroll to Top