Om mig

Bryter stereotypa normer inom räddningstjänsten

Rörelseinspiratör Jessica

  • Göteborgs första kvinnliga brandman har idag tagit steget vidare och blivit egenföretagare och funktionell träningscoach, med en bakgrund som imponerar lika mycket som den inspirerar. Hon har dessutom representerat Sverige i rugby på landslagsnivå. Hennes resa började med personliga utmaningar, som bl.a. kampen mot övervikt som barn, vilket tände gnistan till en livslång passion för rörelse och träning. Hennes entusiasm för fysisk aktivitet och viljan att inspirera andra har lett henne till en karriär som både brandman och tränare.
  • I sin roll som crossfit-coach utmanar och inspirerar Jessica dagligen andra människor i deras träning, med ett särskilt fokus på att förbereda aspirerande kvinnliga brandmän både mentalt och fysiskt genom sin coachningsverksamhet. Hennes unika erfarenheter som gravid brandman har även gett henne djupgående insikter i träningens viktiga roll under graviditet. Denna kunskap förmedlar hon nu till andra för att hjälpa dem att nå sina mål på ett säkert och effektivt sätt både privat och professionellt.
  • Som specialiserad graviditetscoach brinner hon för att hjälpa kvinnor att hitta rörelseglädje och träna säkert både under och efter graviditeten. Med omfattande utbildning och erfarenhet inom eleiko, crossfit, hälsopedagogik samt organisation och ledarskap, har hon en solid grund att stå på.
  • Jessicas främsta mission är att öka kunskapen om träning under graviditet och att främja starka och friska kvinnor genom gemensamma insatser. I sitt arbete erbjuder hon utbildning som bygger styrka och balans, ger en djupare förståelse för självvård under graviditeten och förbättrar arbetsmiljön för kvinnliga brandmän. Hennes engagemang för kvinnors hälsa och välbefinnande lyser igenom i allt hon tar sig för.
Scroll to Top